Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inchiriere automate profesional cafea Tchibo, Lavazza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 €
Out Of stock
Descriere
Firma noastra este specializata in instalarea de espressoare, automate de cafea si echipamente profesionale destinate cafelei, fiind ideale pentru magazine alimentare, birouri, spatii comerciale, hoteluri si restaurante. Comercializam o gama variata de branduri recunoscute, printre care Lavazza, Tchibo, Julius Meinl, Segafredo si Covim.

Oferim servicii de inchiriere pe termen scurt pentru echipamente de cafea, potrivite pentru targuri si evenimente private. De asemenea, punem la dispozitie echipamente de cafea gratuite in baza unui contract de comodat pentru diverse locatii comerciale.

Dispunem de o gama extinsa de espressoare si automate de cafea disponibile pentru inchiriere, inclusiv marci populare precum SAECO, BOSCH, JURA, K-fee, SIEMENS, GAGGIA, KRUPS, DELONGHI, NIVONA, Miele, Nespresso, si multe altele.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre si despre echipamentele de imprimare pe cafea, va invitam sa vizitati site-ul nostru www.alocafea.ro sau canalul nostru de YouTube. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura