Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Espressor Saeco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

09 lei Lei
Brand
Espressor Saeco de ultima generatie
Out Of stock
Descriere
Oferim spre inchiriere espressor de cafea Saeco pe baza de cafea boabe.

Aparatul de cafea Saeco este o alegere excelenta pentru locatii de tipul:  CAFENELELOR , TERASELOR, BARURILOR, PENSIUNILOR, HOTELURILOR, BIROURILOR MICI SI MIJLOCII. Pentru toti cei care vor sa ia un start excelent in fiecare dimineata si sa se incarce cu energie,recomandam espressorul de cafea Saeco intrucat poate prepara mai multe sortimente de cafea ca de exemplu : cafea scurta/medie/lunga , cafea americana, cafea in trei culori , latte machiatto si cappuccino ( prin adaugaarea de lapte/spuma de lapte,portiei dorite ).
Oferta noastra presupune livrarea unui espressor nou - la tipla - in locatia pe cre o detineti , prin contract de comodat ,ceea ce inseamna ca NOI NU PERCEPEM TAXE DE INCHIRIERE !! PLATITI DOAR CEEA CE CONSUMATI !

In plus, venim in sprijinul dumneavoastra si cu accesorii gratuite ca: ZAHAR GRATUIT ! PALETE PT AMESTECAT GRATUITE  PAHARE DE CARTON GRATUITE cat si MENTENANTA GRATUITA  in caz de defectiuni.

Recomandarea noastra este cafeaua Covim Orocrema ,o miscela speciala de soiuri de cafea Arabica si Robusta, combinatie de gusturi mai mult decat ideala pentru prepararea unei cafele la espressor!
Pentru mai multe detalii, va asteptam sa vizitati site-ul nostru - www.alocafea.ro sau sa ne apelati la nr de telefon 07ALOCAFEA .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura